KSÜ Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İlk Öğrencilerini Alacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılı itibariyle ilk öğrencilerini almaya başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2018 09:23
KSÜ Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İlk Öğrencilerini Alacak

KSÜ Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde; Bankacılık ve Finans, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Muhasebe ve Bilgi Sistemleri bölümleri bulunurken, bu bölümlerden Bankacılık ve Finans Bölümüne öğrenci alınabilmesi için gerekli olan öğretim üyesi sayısına ulaşılmasıyla birlikte Yükseköğretim Kuruluna öğrenci alımı için başvuruda bulunuldu.

Yükseköğretim Genel Kurulunun 29.03.2018 tarihli toplantısında, KSÜ Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümüne 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılından itibaren 50 Öğrenci alınması uygun görüldü.

248.000 m2 açık alana sahip KSÜ Göksun Arslanbey Yerleşkesi içerisinde genç ve dinamik öğretim üyesi kadrosu, akıllı derslikleri, laboratuvarları, konferans salonu, kütüphane, kantin-kafeterya, spor ve sosyal alanları ve doğayla iç içe bir kampüs alanıyla eğitim hizmeti sunan Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Bankacılık ve Finans Bölümünü tercih edecek olan ilk öğrencilerini karşılamaya hazır. Ayrıca, Kredi ve Yurtlar Kurumunun Göksun’da yer alan yurtlarında, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılayabilecek yurt imkânı sağlıyor.

Toplam uzunluğu yaklaşık 16 km olan 10 tünelin yer aldığı, Kahramanmaraş- Göksun arasını 18-22 km kısaltacak olan uluslararası standartlardaki yol 2018 yılında tamamlandığında Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu tercih edecek öğrenciler, Kahramanmaraş şehir merkezine hem daha kısa sürede ulaşacak hem de seyahatlerini daha konforlu bir şekilde gerçekleştirecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.