KSÜ Futsal, 62 Üniversite Takımı Arasında İlk 4’te Yer Aldı

6-9 Mart 2018 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (Ünilig) Salon Futbolu Türkiye Şampiyonasında grubunu birinci tamamlayarak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 12:10
KSÜ Futsal, 62 Üniversite Takımı Arasında İlk 4’te Yer Aldı

6-9 Mart 2018 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (Ünilig) Salon Futbolu Türkiye Şampiyonasında grubunu birinci tamamlayarak Türkiye’nin en iyi 16 üniversite takımı arasına adını yazdıran Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Erkek Salon Futbolu (Futsal) Takımı, 10-13 Nisan 2018 tarihleri arasında Afyon’da düzenlenen grup müsabakalarını başarı ile tamamlayarak en iyi 4 üniversite takımı arasında yer aldı.

Son yıllarda önemli başarılara imza atan KSÜ Erkek Futsal Takımı, Afyon’da düzenlenen grup müsabakalarında rakiplerini tek tek devirerek Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve İstanbul Beykoz Üniversitesi takımlarıyla birlikte play-off’a kalan en iyi 4 takım arasına adını yazdırdı.

2-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek play-off karşılaşmalarının sonucunda Türkiye birincisi olacak olan üniversite takımı Avrupa’da düzenlenecek üniversiteler arası turnuvalarda ülkemizi temsil edecek.

Başarının asla tesadüf olmadığını, hem futbol hem de salon futbolu branşlarındaki başarının disiplinli ve düzenli çalışmanın sonucu olduğunu ifade eden KSÜ Futsal Antrenörü Öğr. Gör. Bülent Okyaz, elde edilen başarılı sonuçlar için takım oyuncularına, her koşulda spor faaliyetlerine desteğini esirgemeyen üniversite yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.