KMTSO yönetimi, KMESOB ile biraraya geldi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (KMESOB) ile bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2018 16:53
KMTSO yönetimi, KMESOB ile biraraya geldi

KMTSO Heyetini, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Yapılan görüşmede, Kahramanmaraş’ın ekonomik durumu ile özel sektöre yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisine katkısı ve yaşadıkları sorunlar konuşulurken birlikte yapılabilecek projeler de değerlendirildi.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş’ta esnaf ve sanatkar kesiminin çatı kuruluşu olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ekonomik kalkınmanın tabana yayılması açısından çok önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizerek, bugüne kadar işbirliklerinden dolayı Ahmet Kuybu başta olmak üzere Birlik Yönetimine teşekkür etti. Zabun, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları yönetim kurullarının yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyerek Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile bundan sonra da koordinasyon ve işbirliklerinin devam edeceğini ifade etti.

kmtso-yonetimi,-kmesob-ile-biraraya-geldi1.jpg

KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ise ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Kuybu, KMESOB olarak esnaf ve sanatkarların çalışmalarını mesleki yönden ve kamu yararına uygun şekilde geliştirmek, esnaf ve sanatkârları yurt çapında ve uluslararası düzeyde temsil etmek adına çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın özel sektör adına yürüttüğü çalışmaları takdirle izlediklerini sözlerine ekleyen Kuybu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli istişare ve diyalog halinde olduklarını söyledi.

Toplantıda, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Akif Gölcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Sıddık Ciğer, M. Fevzi Gerger, Sıddık İnalbars ile Genel Sekreter M. Akif Pakdil, KMESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş, KMESOB Denetim Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Terziler Odası Başkanı Muhlis Akkurt, Kahramanmaraş Bakkallar Odası Başkan Vekili Eyyub Zıba ile Kahramanmaraş Sandalyeciler Odası Başkanı Mehmet Geçgil de hazır bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.