Kahramanmaraş'ta ahşap atölyesi kundaklandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin bir ahşap atölyesinde çıkan yangına anında müdahale ederek yangın büyümeden söndürüldüğü belirtildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2018 11:31
Kahramanmaraş'ta ahşap atölyesi kundaklandı!

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yapılan açıklamada: “18 Nisan 2018’de, saat 01.30 sıralarında, Şazibey Mahallesi, Biriketçiler Caddesi’ndeki bir ahşap atölyesinde yangın çıktığı ihbarı yapılması üzerine, Büyükşehir İtfaiyesi Merkez Grubundan 3 araç ve 10 personel dakikalar içinde olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Yanan mekânın özellikle kapı kısmından yükselen alevlere yoğunlaşan itfaiye ekipleri yarım saat süren çalışmadan sonra alevleri kontrol altına aldı.

kahramanmarasta-ahsap-atolyesi-kundaklandi!1.jpg

Olaydan bir saat sonra soğutma çalışmaları sırasında söz konusu atölyede kundaklama bulgularına ulaşıldı. Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Yangının benzin kullanılarak çıkarıldığı tahmin edilirken, itfaiyenin erken müdahalesi ile alevlerin bitişik dükkânlara sıçratılmaması büyük bir faciayı önledi. Olay hakkında soruşturma başlatıldı” denilerek bilgi verildi.

kahramanmarasta-ahsap-atolyesi-kundaklandi!2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.