Kahramanmaraş'ın en işlek caddesinin ortasında üçlü priz!

Kahramanmaraş'ta bir ağaca çekilen üçlü priz, olası elektrik çarpmalarına veya yangına davetiye çıkarıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 12:08
Kahramanmaraş'ın en işlek caddesinin ortasında üçlü priz!

Kahramanmaraş’ta işlek kaldırımda bir ağacın üzerine çekilen elektrik prizini gören vatandaşlar, olası elektrik çarpması ve yangına karşı önlem alınmasını istedi. 
Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımdaki ağaca, yanında bulunan binadan üçlü priz çekildi. 
Yerden yaklaşık 1 metre yüksekte ağaca monte edilmiş üçlü prizin özellikle çocuklar için tehlikeli oluşturduğunu söyleyen vatandaşlar, ilgililerin bu hatasını herhangi bir kaza yaşanmadan düzeltmesini istedi. 

kahramanmarasin-en-islek-caddesinin-ortasinda-uclu-priz!2.jpg
Elektrik hattınnı ağacın üzerine gelişi güzel atıldığını belirten vatandaşlardan Sinan Kaya, “Çok tehlikeli. Çoluk çocuk bir demir falan sokar hatta ölümüne neden olabilir. Çok saçma ve tehlikeli bir durum. Böyle büyük bir cadde üzerinde bu bir prizin ne işi var bir anlam veremiyorum. Yetkililerin el atmasını öneriyoruz” dedi. 

kahramanmarasin-en-islek-caddesinin-ortasinda-uclu-priz!1.jpg
Durumun tehlike oluşturduğunu kaydeden Zeynep Özkan ise “Bu kablolarda herhangi bir açılma ve elektrik akımı olabilir. Çocuklara bir zararı dokunabilir. Evimizde çocuklarımızı kontrol edebiliyoruz ama anneler alışveriş yaparken çocuğu dışarıda eline bir çubuk alır ve oraya dokunabilir. Aslında bu tarz durumların kapalı ortamlarda bulunması gerekir. Madem çok mecbur ise bu olay ama ne işe yarıyor bilemedim prizlerin burada” diye konuştu. 

İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.