Kahramanmaraş kutlu zaferde Afrin yolunda Mehmetçiğin yanında

DOSTDER Yönetimi ve Gönüllüleri tarafından hazırlanan 600 paketten oluşan İç çamaşırı, çorap, eldiven ve değişik giysi yardımı moral desteği ve halkımızın Askerimizin yanında olduğunu göstermek amacı ile yola çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2018 16:00
Kahramanmaraş kutlu zaferde Afrin yolunda Mehmetçiğin yanında

Kahramanmaraş’ta üç yıl önce ‘’İyilik Hareketi’’olarak kurulan ve yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraş Dostluk Grubu Derneği ve gönüllüleri Çanakkale Zaferinin Yıldönümünde Askerlerimize destek ve moral amacı ile sınıra gitti.

Dün itibari ile Afrin’de Zafere imza atan Türkiye Cumhuriyeti Ordusuna ve Kahraman Mehmetçiklere destek ve moral olmak üzere Afrin Yolunda Dostluk konvoyunu gerçekleştiren DOSTDER Yönetimi ve Gönüllüleri tarafından hazırlanan 600 paketten oluşan İç çamaşırı,çorap,eldiven ve değişik giysilerden oluşan yardımı moral desteği ve Askerinin yanında olduğunu göstermek amacı ile yollara çıktı ve Reyhanlı sınır kapısındaki askeri birliğe teslim ettiler.

kahramanmaras-kutlu-zaferde-afrin-yolunda-mehmetcigin-yaninda2.jpg

DOSTDER Başkanı Abdurrahman Akbaba şunları söyledi" Yardımsever yönetim kurulu üyelerimize,Onikişubat Kaymakamlığı personellerimize,Karayolları 55.Şube şefimiz Kazım Tekinşen ve personellerine ,KMS Kulüp Müdürümüz Mehmet Tıraş , Pazarcıktaki gönüllülerimiz Seydi Tilki,Yılmaz Kara ,Özkan Elif Odabaşioğlu ile destek ve duaları ile destek olan dostlarımıza teşekkür ediyoruz’’.

Askeri bölgede yetkililere hediyelerimizi teslim edeken duyduğum en önemli ve anlamlı sözlerden biriside ‘Bizi ziyarete en fazla Kahramanmaraş’tan geliyorlar, Kahramanmaraş’tan her hafta buraya kalabalık gruplar gelerek hem destek oluyorlar hemde moral veriyorlar’cümlesi idi diyen Başkan Akbaba ‘’her zaman ve her şartta devletimizin ve ordumuzun yanındayız’dedi.

kahramanmaras-kutlu-zaferde-afrin-yolunda-mehmetcigin-yaninda1.jpg

Başkan Akbaba son olarak ise ‘’Dostluk Grubu Derneği adına Dostluk kervanında bulunan Ahmet Tilki ,Haluk Besim Bakacak ,Adem Çetinkaya ,Mehmet Tıraş,Isa Balta ,Yılmaz Kara,Özkan Odabaşıoğlu'na teşekkür ediyoruz.

Bu vesile ile tarih boyunca vatan,din,devlet ve mukaddesat uğruna şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle,Kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz’’şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.