Kahramanmaraş alışverişe bu festival ile doyacak!

Kahramanmaraş'ta bir ilki gerçekleştiren Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, Alışveriş Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2018 11:59
Kahramanmaraş alışverişe bu festival ile doyacak!

Kahramanmaraş'tan birçok firmanın katılacağı Alışveriş Festivali, Başkan Muhlis Akkurt önderliğinde hazırlıklar devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta ilki gerçekleştirilecek olan festivalin açılışı 24 Mart Cumartesi günü saat 12:00'de yapılacak. Festivale 100'e yakın firmanın katılacağını belirten Başkan Akkurt, "7'den 70'e bay ve bayan halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir festival hazırlıyoruz" dedi.

kahramanmaras-alisverise-bu-festival-ile-doyacak!1.jpg

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt sözlerine şu şekilde devam etti;

"Kahramanmaraş'ta bir ilk olan Alışveriş Festivaline 100'e yakın firmanın katılacağı, 7'den 70'e bay ve bayan giyim olmak üzere halkımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir festival hazırlıyoruz. Festival sadece giyim üzerine değil, hediyelik eşya, sim sırma, tekstil ürünlerininde bulunduğu kapsamlı ve ucuz alışveriş yapabilecekleri bir festival olacak. Buradan organizasyonumuza katılan firmalarımıza ve esnaflarımıza da teşekkür ederim. 

kahramanmaras-alisverise-bu-festival-ile-doyacak!2.jpg

Kahramanmaraş Fuar Merkezi Kafum'da gerçekleştirilecek olan festival 24 Mart'ta açılacak ve 1 Nisan tarihine kadar halkımıza hizmet verecek. Festival normal gününde saat 09.30'da açılıp saat 21.30'a kadar hizmet verecek. Yaklaşık 8 gün sürecek olan festivalde maliyetine satışlar olacak. Festivalde giyim ve tekstil ürünlerinin yanı sıra halkımızın güzel vakit geçirmesi için çeşitli aktivitelerede yer verdik. Yerel sanatçılarında katılacağı fuarda halkımız ucuz alışverişin yanı sıra müzik şöleni de yaşamış olacaklar. Tüm halkımızı Alışveriş Festivaline bekliyoruz."  

kahramanmaras-alisverise-bu-festival-ile-doyacak!3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.