İkinci el aracınızda güven noktası Auto Analiz

İkinci el sektörünü güven altına alan Oto Ekspertiz sektörü her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Auto Analiz, İkinci el araç almak isteyenler için bulunmaz fırsatlar sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2018 12:46
İkinci el aracınızda güven noktası Auto Analiz

HABER: HANZALA YILDIZ

Sektördeki güveni teminat altına alan Auto Analiz, İkinci el araç almak isteyen insanların arasındaki güveni teminat altına alarak hem satıcıyı hem alıcıyı koruyor.

Auto Analiz Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuybu, Sektörde ilkleri yaşatan Auto Analiz’in kuruluş amacının Müşteri Memnuniyeti olduğunu belirterek, bu amaçlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ikinci-el-aracinizda-guven-noktasi-auto-analiz1.jpg

Kuybu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“İşimizin yüzde yetmişi oto ekspertiz, İkinci el araç almak isteyen insanlar araçlarını buraya getirip araçların geçmişine dair, Alt takım, Motor, Mekanik, Kaza Durumu, aracın geçmiş sorgulamaları, araçta herhangi bir sıkıntısı var mı, süspansiyon testi ve birçok alanda rapor çıkartıp müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yani ikinci elde şüpheleri ortadan kaldırıyoruz. Kahramanmaraş’ta bu işi ilk biz başlattık. Bölgede tek 4x4 motor testini biz yapıyoruz. İkinci şubemiz 2014 yılında Kayseri Yolunda Galericiler Sitesini geçtikten sonra sağ tarafa düşüyor. Araçlardaki kaportalarda yamulmalar ve küçük hasarları diğer adıyla göçükleri düzeltmek için teknolojik sistemler ile müdahale ediyoruz. Değişen parçaları da boyasız şekilde onarmalarını yapıyoruz. Boyasız Göçük Düzeltme işlemleri ile araçlarda değer kaybı olmadan araçları eski haline getiriyoruz.”

ikinci-el-aracinizda-guven-noktasi-auto-analiz2.jpg

GÖÇÜK İŞİ PROFESYONEL BİR BOYUT ALDI

Araç Göçük işi profesyonel anlamda yapılması gereken bir meslek olduğunu belirten Kuybu, Auto Analiz olarak Kayseri Yolu üzerinde bulunan 2. Şubede vatandaşlara göçüklerden kaynaklanan hasarları eski haline döndürme imkanı sunduklarını belirtti.

Kuybu: “Çağı takip etmek lazım. Aynı oranda Gelişen teknolojiyi de takip etmek lazım. İşletme hedefimizin zirvesindeyiz. Bizim kuruluş amaçlarımızın en başında yer alan yüzde yüz müşteri memnuniyeti idi şu ana kadar bunu sağladık diyebiliriz. Oto Ekspertiz olarak ikinci el sektörü hiçbir zaman durmaz. Boyasız Göçük Düzeltme işlemi hiçbir zaman bitmeyecek olan ve her zaman büyüyen bir sektör. Örneğin evinizin önüne park ediyorsunuz arabanızı bir kişi aracınıza sürtüp geçiyor bu aracı düzeltmeniz gerekiyor. Bu şekilde mağdur olan müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Müşterilerimize ikinci el araç alımı bölgede güvene dayalı yapılıyor, Biz bu güveni teminat altına almak için uğraşıyoruz. İnsanlar arasındaki güvensizlik ve benzeri durumların oluşmaması için teknolojinin verdiği imkanlar ile alıcı ile satıcı arasındaki güveni sağlıyoruz. Buradan müşterilerimize Auto Analiz’i ziyaret etmelerini ve çayımızı içmelerini tavsiye ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.