“Halkımızın desteğinden hiç bir kuşkumuz yok”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel 24 Haziran Erken Seçimlere ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 13:12
“Halkımızın desteğinden hiç bir kuşkumuz yok”

HABER: EMRE BOZ

Erken seçim söylentilerinin uzun zamandır var olduğunu belirten Fırat Görgel, “Erken seçim söylentileri uzun zamandan itibaren vatandaşımızın ve siyasetin gündeminde vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız seçimler ile ilgili görüşünü söylemişti. Biz de teşkilatlar olarak sayın genel başkanımızın görüşü doğrultusunda görüşlerimizi açıklamıştık. Grup toplantısında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Seçimlerin 26 Ağustos 2018’de yapılması konusunda görüşünü ifade etmişti. Ülkenin içerisinde bulunmuş olduğu durum böyle bir tabloyu ortaya çıkardı.

İçerisinde bulunduğumuz sürecin daha iyi ilerlemesi, Ekonomi ve siyasi istikrarın devam etmesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir an önce devreye girmesi için Erken Seçim kararı alındığını düşünüyorum. Biz Sayın Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği direktifler doğrultusunda hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

ARTIK KABUKLARINA SIĞMAYAN BİR TÜRKİYE VAR

Yeni sistemin mevcut sistemdeki sorunları çözerek Türkiye’yi daha iyi konumlara getireceğinin altını çizen Görgel; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin gelişimi ve büyüme sürecinde büyük emekleri vardır. Artık kabuklarına sığmayan bir Türkiye var. Yeni Hükümet Sistemi ile mevcut sistemdeki sorunların çözerek Türkiye’ye yeni bir bakış açısı kazandıracağını düşünüyorum. Büyük Türkiye’nin daha etkin bir biçimde hedefe ulaşmada emin adımlar ile yürümesi için Başkanlık Sistemi gereklidir” dedi.

Debgici açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Onikişubat İlçe Teşkilatı Kahramanmaraş için her zaman hazırdır. Erken seçim çalışmalarımızın startını verdik ve yoğun bir çalışma temposuna girdik. 12 Şubat İlçe Teşkilatı olarak bizde bir seçim bittiği zaman diğer seçimlerin çalışmaları başlar. Teşkilat olarak hizmetlerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve durmadan yolumuza devam edeceğiz.

Bugüne kadar yaptıkları ile örnek bir teşkilatımız var. Biz süreç ne kadar yakın olursa olsun her seçime hazırız. Biz bu konuda en tecrübeli ve hazırlıklı partiyiz. Sandıktan sonuç ne çıkarsa çıksın biz milletimizin bizim hakkında verdiği karara sonuna kadar saygılıyız. Partimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları görüyoruz, Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları görüyoruz, halkımızın desteğinden hiçbir kuşkumuz yok”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.