Günlük 2 araç kaldırıma çakılıyor!

Kahramanmaraş Hayrullah Mahallesi Tabakhane Caddesi çıkışında bulunan Trafik işareti taşıyan kaldırım sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
Günlük 2 araç kaldırıma çakılıyor!

Kahramanmaraş Hayrullah Mahallesi Tabakhane Caddesi çıkışında bulunan Trafik işareti taşıyan kaldırım sürücülere zor anlar yaşatıyor. Statik proje eksikliği olduğu öne sürülen kaldırımın, Sürücüler tarafından fark edilmemesi sonucu birçok sürücünün aracında maddi hasar meydana gelirken. Kaldırımın parkelerinin sürekli yenilendiği görülüyor.

4 Girişli kavşağın aşağı tarafından gelen araçların Adacık etrafında dönerken, kaldırımı farketmemesi sonucu birçok araç kaldırıma çıkarak maddi hasara yol açıyor.

gunluk-2-arac-kaldirima-cakiliyor2.jpg

Bölge sakinlerinden Mustafa Akben, günde en az 2 aracın bu kaldırıma çakıldığını ve araçlarda maddi hasar meydana geldiğini belirtirken, Yetkililerin bu kaldırıma çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

Trafik işareti taşıyan bölümün bir adacık şeklinde kalması ve diğer bölümlerin kaldırılması gerektiğini belirten Akben, Hem devlete hem sürücülere maddi zarar verdiğini vurguladı.

gunluk-2-arac-kaldirima-cakiliyor.jpg

Akben: “Burası ikindi saatlerinde araçlar burada parçalanıyor. Döner Kavşağı çok geniş yaptıkları için araçların buradan dönerken yukarıdan araç geliyor mu diye bakarken burayı fark etmiyorlar ve araçların altı parçalanıyor. Büyük çapta maddi hasarlar oluşuyor, Kavşağa çok geniş almalarından kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum. Buraya polis geldi polisler buradayken bir araç daha buraya çarptı yani buradaki zarar sadece araçlara değil, Devletimizin parkeleri sökülüyor takılıyor burada her iki tarafa da maddi zarar söz konusu bu sorun çözülmeyi bekliyor. Buradaki adacığın sadece trafik işareti taşıyan kısmı kalsın gerisi kaldırılsın çünkü bir anlam ifade etmiyor. Yetkililerden bu konuyla ilgili çözümler bekliyoruz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.