Gri Koç Yeniden Afşin’e Geliyor

Gri Koç Yeniden Afşin’e Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2018 10:14
Gri Koç Yeniden Afşin’e Geliyor

Afşin Belediyesi tarafından, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan üniversite adayı öğrenciler için düzenlenecek motivasyon seminerine katılacak Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, bir kez daha Afşinli öğrencileri seminere davet etti.

15 Aralık Cuma günü Afşin’e gelen öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu bir kez daha Afşinli öğrenciler için YKS sınavı öncesi ‘Geç Kalmadan Harekete Geç’ adlı motivasyon semineri düzenleyecek.

Saat 18.00-19.00’da Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda öğrencilerle buluşacak öğrenci koçu Gökhan Müftüoğlu YKS sınavı öncesi öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, mücadele gücü hakkında eğitim verecek.

Düzenlenecek seminer için YouTube, Facebook ve instagram gibi kendi sosyal medya hesaplarından Afşinli öğrencilere çağrıda bulunan Müftüoğlu, “ Herkese merhabalar. Kahramanmaraş Afşin için bir kez daha yanınıza geliyoruz. Önceki solunu hatırlıyorsunuz değil mi? Koca bir salonu tıklım tıklım doldurdunuz ve harika bir seminer düzenlemiştik. Şimdi sırada ‘Geç Kalmadan Harekete Geç’ semineri için geliyoruz. Malum durumu biliyorsunuz. Sınava ne kadar kaldı? 4 buçuk 5 ay bile diyemiyoruz. O zaman Afşin’de harika bir seminerle geç kalamadan nasıl harekete geçeriz hepsini detaylı bir şekilde konuşacağız. Kendinize çok çok iyi bakın Afşin’de görüşmek dileğiyle. “dedi.

Afşin Belediyesi önünden seminer alanına ulaşım için, ücretsiz araçlar kaldırılacağını belirten Afşin Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yetkililer, 9 Şubat Cuma günü saat 18.00-19.00’da Afşin İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’na bütün üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Stant ve İmza Etkinliği ise 16.45-17.45 arasında olacak.

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.