Göksun’da İlköğretim Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

Göksun’da 2017–2018 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
Göksun’da İlköğretim Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, Bozhüyük İlkokulunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, öğrencilere, ders kitaplarına çalışmalarının yanında bol bol kitap okumalarını, aklı ve vicdanı hür nesiler olmalarını tavsiye etti.

Kaymakam Ayhan, TEOG sınavlarında gösterdikleri başarı ile ilçe genelinde üst sırada bulunan Bozhüyük Ortaokulu idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

goksun’da-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-duzenlendi1.jpg

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise yaptığı konuşmada, “Muasır medeniyetlerin üstüne çıkmanın yolu eğitim ve öğretimden geçmektedir” dedi.

Bu ülkenin her şeyden önce millet bilincine sahip, bayrağının kıymetini bilen ve devletine bağlı insanlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak, her şeyden önce millet bilincine sahip, bayrağının kıymetini ve değerini bilen, onun ilelebet göklerde dalgalanmasını sağlama noktasında gereğini yapabilecek, vatan sevgisiyle dolu, devletine bağlı ve devletin devamı için gerekli her türlü gayreti gösterebilecek insanları yetiştirmemiz gerekmektedir. İşte bu noktada eğitim ve öğretim bir ülkenin varoluşu noktasındaki en önemli etken olarak birinci sırada yer almaktadır.”

goksun’da-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-duzenlendi2.jpg

Başkan Aydın, başta tüm eğitimciler başta olmak üzere öğrencilerin ve velilerin ilköğretim haftalarını kutladığını ve başarılarla dolu bir yıl temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş ve Okul Müdürü Abdurrahman Alıcı birer konuşma yaptı.

Daha sonra öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.

Konuşmaların ardından, Göksun Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketleri ilkokula yeni başlayan öğrenciler protokol üyeleri tarafından verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.