Göksun Belediye Başkanı Aydın, Rektör Can’ı Ziyaret Etti

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 10:10
Göksun Belediye Başkanı Aydın, Rektör Can’ı Ziyaret Etti

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette yeni görevi münasebetiyle Rektör Can’ı tebrik eden Başkan Aydın, Sayın Can’ın Rektörlük görevinin Kahramanmaraş ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’a ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkürlerini ifade eden Rektör Can, “Üniversite yönetimi olarak yerel yönetimlerle kurulan güçlü bağların üniversitemizin ve şehrimizin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında önemli bir unsur olduğunu düşünüyoruz. Bizler KSÜ olarak yerel yönetimlerimize akademik anlamda destek vermeye ve ortak projelere imza atmaya her zaman hazırız. Yerel yöneticilerimizin de bu konudaki olumlu yaklaşımları bizi son derece memnun ediyor. Hepimizin ortak hedefi Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hizmet etmek. Bu anlamda daha güzel bir geleceği birlikte tesis edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.