Fatih Terim için resmi açıklama geldi!

Geçen hafta İstanbul'da Bosna Hersek Futbol Federasyonu ile görüşen Fatih Terim resmi teklif bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2017 14:25
Fatih Terim için resmi açıklama geldi!

Milli Takım Futbol Direktörlüğü görevinden alındıktan sonra bir süredir takım çalıştırmayan Fatih Terim geçen hafta aralarında eski takım arkadaşı Tarık Hodzic ve eski Galatasaraylı Misimovic'in de olduğu Boşnak heyetiyle İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmenin üzerinden 8 gün geçmesine henüz resmi bir gelişme yaşanmamıştı. 
 
Ve Fatih Terim cephesinden hamle geldi!
 
Bosna Hersek basınına konuşan Tarık Hodzic ise flaş bir gelişmeyi paylaştı. Fatih Terim adına yetkililerin Bosna Hersek Futbol Federasyonu'na bir yazı gönderdiklerini paylaşan Hodzic, "Yazılı bir resmi teklif beklediklerini ilettiler. Şimdi bir sonraki adımı atmak federasyonun elinde" ifadelerini kullandı. 
 
Fatih Terim ne demişti?
 
Geçen hafta yapılan görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "Önümüzdeki günlede bakacağız. Bir anlaşma olduğu zaman biz söylüyoruz zaten" demişti. 
 
Fatih Terim'in adı uzunca bir süredir Galatasaray ile anılıyor. Özellikle sarı kırmızılı ekibin taraftarları efsane teknik adamın geri dönmesi için büyük bir kampanya başlatmışlardı. 
 
Öte yandan Bosna Hersek Milli Takımı için Sven Goran Eriksson ismi de gündemdeydi. İsveçli teknik adam menajeri aracılığıyla kendisine bir teklif geldiğini itiraf etmişti. (haber7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.