Erkan Pınarbaşı; “Erken seçime biz hazırız”

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı 24 Haziran Erken Seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 13:01
Erkan Pınarbaşı; “Erken seçime biz hazırız”

HABER: EMRE BOZ

Hangi tarihte olursa olsun seçime hazır olduklarını belirten Pınarbaşı; “Ülkemize hayırlı olsun. Aceleyle, panikle, tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar inşallah ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlara vesile olacaktır. Biz Saadet Partisi Kahramanmaraş teşkilatı olarak yalnızca genel seçim için değil; yerel seçim için de hazırlıklıyız.

Hem belediye başkanlığı hem de milletvekilliği adaylığı çalışmalarımıza baskın bir seçim yapılacağını bildiğimiz için tüm teşkilatlarımızda olduğu gibi Kahramanmaraş teşkilatı olarak da başlamıştık. Çünkü görünen köy kılavuz istemez. Kahramanmaraş’ımızın problemlerini kimler çözebilir, kimlerle yol alabiliriz, kimler aday olabilir, kimler seçilebilir, halkta teveccüh oluşturabilir. Tüm bunlara bakıyoruz, ayrıca gerek teşkilatımız içerisinde gerekse toplum nazarında saygısı, sevgisi olan, başarılara imza atmış kişileri listelerimize alıp en güçlü şekilde seçimlere gireceğiz inşallah. Bundan sonra süreci daha da hızlandıracağız. İlerleyen günlerde adaylarımızı açıklayacağız inşallah.

24 Haziranda yapılacak seçimlere, Milletimizin saadet ve selameti için, Yaşanabilir bir Türkiye için, Yeni bir dünyayı kurmak için, Saadet Partimizin en büyük zaferleri için canla başla çalışacağımızı bir kez daha beyan ederiz” açıklamalarına yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.