Erdoğan'dan AK Parti'ye üyelik açıklaması

Erdoğan'dan AK Parti'ye üyelik açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2017 10:06
Erdoğan'dan AK Parti'ye üyelik açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye ne zaman üye olacağına ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, partinin şahsına görevi tevdi etmesi halinde seve seve yeniden genel başka olabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye ne zaman üye olacağının sorulması üzerine, YSK'nın kesin neticeleri açıklayıp, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, kurucusu olduğu partiye gidip, üye olmayı düşündüğünü bildirdi.

Erdoğan, 'Olağanüstü kongreyle ilgili ise bu konu tabii ki şu anda partimizin yetkili kurullarının vereceği bir karardır. Yetkili kurulları bu kararı vermek suretiyle, ne zaman olacağına yönelik kararı verir, ha bizler de üzerimize düşen neyse, o görevi yerine getiririz.' değerlendirmesinde bulundu.

2017'de sizi yine partinizin başkanı olarak görecek miyiz?' sorusu üzerine Erdoğan, 'Böyle bir kararı, eğer yetkili kurulları partimizin alıyorsa, aldıktan sonra da böyle bir görev şahsıma tevdi ederse, ben tabii bu hizmeti partimde de seve seve vermeye her zaman hazırım.' yanıtını verdi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.