Erdoğan: “Kahramanmaraş bizi hiç yalnız bırakmadı”

Ak Parti Kahramanmaraş 6. Olağan Kongresi için Kahramanmaraş’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka seslendi. Coşkulu karşılama için Kahramanmaraş’a teşekkür eden Erdoğan, “Bu kalabalığın muhabbeti bizi daha da güçlendiriyor’ dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2018 14:58
Erdoğan: “Kahramanmaraş bizi hiç yalnız bırakmadı”

Erdoğan: “Şu muhabbeti gördükten sonra buraya selamlamadan salona giremezdim. Unutmayın muhabbetten Muhammed oldu hasıl, Muhammedsiz muhabbetten ne hasıl. Bu topluluk böyle bir topluluk, Dolayısıyla siz değerli kardeşlerimi özellikle bu yola çıktığımızdan bugüne siz hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Edeler her zaman bizim yanımızda oldu. Sizlerle güç bulduk. Ve bu gücümüzü tüm Türkiye’ye yaydık Hamd olsun, Sizin bu heyecanınız bu çoşkunuz bizim heyecanımız oldu.”

Erdoğan Reis Bizi Afrine götür sloganlarına karşı “Öyle bir an olduğunda önce bir şahsım daha sonra hepimiz birlikte Afrin’e gideceğiz. Hanım kardeşlerimin arkasında mavi ve bordo berelileri gördüm. Bakın bu sabah itibarı ile 1931 teröristi etkisiz hale getirdik. Gençler dün neydi Cuma günü idi, Dün tüm askerlerimizi Secde de gördüm, Rüku da gördüm çünkü onlar şu kopan fırtına Türk Ordusudur Ya Rabbi Senin Uğrunda ölen ordu budur Yar rabbi Ta ki Yükselsin ezanlarla müeyyid namın naraları ile yola çıktılar. Geçmişteki o ecdadımızın varisleri olarak şimdi de Mehmedimiz aynı yolda yürüyor. Bir taraftan SİHA bir taraftan F16 larımız, bir taraftan Helikopterlerimiz tanklarımız ve toplarımız ile Teröristleri inlerinde boğuyoruz. Birileri sivilleri vuruyor diyorlar, Vicdansızlar Edepsizler, Ahlaksızlar bizim kanımızda sivilleri vurmak yok ama sizin kanınızda var. Libya’da siz bunu yaptınız, kalkıp Türk ordusunu bu şekilde ithamda bulunamazsınız. Biz elinde silahı ile Mehmedimize vatanımıza saldıranlara bunların hesabını soruyoruz. Sizin onbin kilometreden buralara niçin geliyorsunuz? Bizim sınırı koruma sorumluluğumuz var. Kimse bu hakkımızı sorgulayamaz. Saldıranlara da hesabını sormaya devam edeceğiz. Bu millet bu asker korkaklar ordusu ve ülkesi değildir. Şu anda da bu hesabı onun için soruyoruz. Edelerden bir şey istiyorum. Bizim Rabia’mız bu Rabia’da Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet ilkesini unutmayalım . Biz 81 milyonu ile tek milletimiz. Yok PYD’imiş yok şuymuş buymuş hiçbirini tanımıyoruz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Prensilvanya da ne işiniz var orada onların arkasına giden de oldu bakın bunları iyi anlayın. Kovalamaya yine devam edeceğiz. Bunlar ümmeti milleti böldüler. Bunun hesabını verecekler. Kardeşlerim her zaman birliğimizi koruyalım. 2019 mart bizim için çok önemli. Ana Kademeye soruyorum kapı kapı dolaşmaya var mısınız? Kadın Kollarına soruyorum Kapı Kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler size soruyorum Kapı Kapı dolaşmaya var mıyız? Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız, Kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Bu duygular ile sizleri selamlıyorum. İçeride sizlere hitap edeceğim buradan Osmaniye ye geçeceğim. Yarın Gaziantep’ten sonra Şanlıurfa da olacağım. Öbür gün Cezayir, Oradan da Moritanya’ya, Mali, Senegal Afrika’yı dolaşacağız. Dualarınızı bekliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.