Erdoğan anlattı: 15 Temmuz ile ilgili dikkat çeken detay!

Erdoğan anlattı: 15 Temmuz ile ilgili dikkat çeken detay!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2017 10:31
Erdoğan anlattı: 15 Temmuz ile ilgili dikkat çeken detay!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. Erdoğan, darbecilerin o gece kendisinden önce Dalaman'daki uçağa girip çıktıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV-A Haber ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"DALAMAN'DA BİZİ BEKLEYEN UÇAĞA GİRMİŞLER"

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in Hz. Ebu Bekir ile mağarada yaşadıkları örümcek hadisesini hatırlatan Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Dalaman'da kendisini bekleyen uçağa önce darbeci hainlerin ulaştığını, uçağa girdiklerini, arama yaptıklarını, kimseyi bulamayınca da dönüp gittiklerini söyledi.

Erdoğan o anları şöyle anlattı:

Damadım, eşim, kızım, torunlarım... Hep beraber çıktık ve Dalaman'a ulaştık. Meğerse bizden önce Dalaman'a gelmişler, bizim uçağı incelemişler. Fakat çok ilginç şeyler oluyor. Uçağa girmişler, bakmışlar, çıkmışlar.

Bizim bu olanlardan haberimiz yok. Biz indik, hemen uçağa geçtik. Daha sonra öğreniyoruz.

Hani sevgili Peygamberimiz, Ebu Bekir Sıddîk ile birlikte mağaradaydı. Ama mağaranın kapısını örümcek örüyor. Ve gelip bakıyorlar ki örümcek ağ örmüş. "Burada örümcek ağ ördüğüne göre herhalde buraya girip çıkmış değildir" diyorlar ve müşrikler dönüp gidiyorlar.

Bunlar da gelip bakıyorlar. Uçağın içinde kimseyi göremeyince dönüp gidiyorlar. Onların arkasından biz iniyoruz. Tabi bizim üç ayrı noktada bekleyen uçağımız var. Çünkü hedef saptıracağız. Dalaman'daki uçakla beraber hareket ediyoruz.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.