Ekinözü Belediyesi'nden kadınlara jest 2 bin Karanfil

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara 2 bin karanfil dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2018 10:47
Ekinözü Belediyesi'nden kadınlara jest 2 bin Karanfil

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’in talimatlarıyla Belediye Personelleri ve Belediye Başkanın eşi Nilüfer Çeleğen caddeden geçen kadınlara kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, kadın çalışanlara karanfil dağıttı. Yine erkeklere de farkındalık oluşturmak adına eşlerine götürmeleri içinde karanfil verildi.

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ‘’Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kadınların çalışma hayatında daha aktif rol almasını istediğini vurguladı. Kadınların erkeklerin başarısındaki etkisine değinen Başkan Çeleğen, “Hanımların toplumsal alandaki başarıları oldukça büyüktür. Bir yerlere getirenler de desteği verenler de evde huzuru temin edenler de kadınlarımızdır. Bunlar için hepinize minnettarız” ifadelerini kullandı.

ekinozu-belediyesinden-kadinlara-jest-2-bin-karanfil1.jpg

Belediye Başkanın eşi Nilüfer Çeleğen ise “Kadınlarımız; gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, yeni nesillerin yetişmesinde önemli katkılarda bulunmuşlardır. Yaşamımız boyunca bizlere güç veren varlıklarıyla bizleri onurlandıran, geçmişten günümüze kadar gelen örf ve adetlerimizin yaşatılması için gösterdikleri özveriyle her türlü takdiri hak eden kadınlar yılda sadece bir gün değil her gün kutlamaya layıktırlar. Ben bu duygu ve düşüncelerle kadınlar için bir günün değil her günün önemi olduğu düşüncesindeyim. Cenab-ı Allah’da yüce kitabında bunu açıkça ortaya koymuştur. Dinimizin kadınlara verdiği değeri yüce kitabımız okuduğumuz da daha iyi anlaşılacaktır. 8 Mart vesilesiyle tüm kadınların bugününü ve her gününü kutluyor, bütün günlerinin sağlık huzur ve mutluluk içerisinde olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.