Duran usta Kahramanmaraş’ın hizmetinde

20 yıllık tecrübesiyle vatandaşa kendi yerinde hizmet veren Duran Karademir, Duran Usta adıyla açtığı lokantada müşterilerine titizlikle hizmet veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2018 10:43
Duran usta Kahramanmaraş’ın hizmetinde

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Et fiyatlarında yaşanan ani dalgalanmaların kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen Karademir, fiyatların normal seviyesine inmesi gerektiğini belirtti.

Duran Usta adıyla açtığı lokantada hem fırın hem kasap hem de Ocakbaşı lezzetlerle vatandaşa hizmet vermeye başlayan 20 yıllık usta Duran Karademir gazetemize açıklamalarda bulundu.

“20 yıldır çeşitli lokantalarda ustalık yaptım. 7 ay kadar önce kendi lokantamı açtım. Yılların birikimi ve tecrübesiyle vatandaşımıza hizmet vermeye hazırım.

Lokantamızda fırınımız kasabamız ve Ocakbaşı yemek çeşitlerimiz bulunuyor. Fırınımızda her türlü pişirimi yapıyoruz. Kasabımızda her daim taze etimiz hazır bulunur. Ocakbaşı lezzetlerimizi ise yılların birikimi ve tecrübesi ile müşterilerimize sunmaktayız.”

duran-usta-kahramanmaras’in-hizmetinde1.jpg

‘Ucuz et olayı bizi çok zor durumda bıraktı’ diyen Karademir vatandaşın tekrar yerli ete dönmesiyle et üreticilerin durumu fırsata çevirerek yüksek kar ile et sattıklarını iddia etti. Karademir sözlerine şöyle devam etti:

“Devlet ucuz et getirmek maksadı ile Sırbistan’dan et getirdi. Bir dönem faydası da görüldü. Et ucuzladı ancak ucuz etin hastalıklı olduğu yönünde çıkan haberler sonucunda vatandaş tekrardan yerli ete yöneldi. Bunu fırsat bilen yerli üreticilerde etin fiyatını birden yukarı çektiler. Karkas etin kilosunu 39 liradan alıyoruz. Bu fiyat çok yüksek. Daha önce 31 liradan alıyorduk.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.