Dulkadiroğlu’nun park ve bahçeleri bahara hazırlanıyor

Bahar aylarının gelmesiyle Dulkadiroğlu Belediyesi park ve bahçelerde çalışmalarına hız verdi. Parklarda oyun guruplarını onaran Dulkadiroğlu Belediyesi, yeşil alan çalışmalarını da sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2018 10:37
Dulkadiroğlu’nun park ve bahçeleri bahara hazırlanıyor

Bahar aylarının gelmesiyle park ve bahçe çalışmalarına hız veren Dulkadiroğlu Belediyesi, park ve bahçelerde düzenleme yaparak yaza hazırlanıyor. Çocuk oyun guruplarının tamir ve bakımını yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların parkları yaz aylarında sorunsuz bir şekilde kullana bileceğini bildirdi.

dulkadiroglu’nun-park-ve-bahceleri-bahara-hazirlaniyor1.jpg
Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çevre konusundaki hassasiyetlerini hatırlattı. Bu nedenle park ve bahçelerin periyodik olarak bakımlara tabi tutulduğunu aktaran Başkan Okay, bu bakımlardan bir tanesinin de yaz başında olduğunu anlattı. Yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılan park ve bahçelerin bakıma alındığını belirten Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

dulkadiroglu’nun-park-ve-bahceleri-bahara-hazirlaniyor2.jpg

“Yaz aylarının gelmesiyle Dulkadiroğlu Belediyesi olarak park ve bahçe çalışmalarımıza hız verdik. Bahçelerimizi güzel çiçeklerle buluşturduk. Yeşil alanlarımızın gerekli bakımlarını yaparak yaza hazır hale getiriyoruz. Ayrıca çocuk parklarımızı da yeniden düzenliyoruz. Bu parklarımızda bulunan oyun guruplarının gerekli bakımlarını yapıyoruz. Çocuklarımızın daha rahat kullanımı açısından gerekli materyalleri parklarımıza kazandırıyoruz. Her yıl olduğu gibi vatandaşlarımız bu yılda park ve bahçelerimizi güvenli bir şekilde kullana bilecekler. Yeni park ve bahçe çalışmalarımızda aynı hassasiyetle yapılacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.