Dulkadiroğlu’ndan şehrin estetiğine bir eser daha

Dulkadiroğlu Belediyesi, Dr. Mustafa Meydanı (Namık Kemal) köprülü kavşakta bulunan park içerisine saat kulesi inşa etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 10:28
Dulkadiroğlu’ndan şehrin estetiğine bir eser daha

Özel çevre düzenlemeleriyle şehir estetiğine katkı sağlamayı hedefleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dr. Mustafa Meydanı’nda bulunan park içerisine tarihi görünümlü saat kulesi inşa eden Dulkadiroğlu Belediyesi, meydanın siluetine önemli bir katkı sağladı.
Vatandaşların da takdirle karşıladığı çalışma hakkında bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu yöndeki çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi olarak ilçenin bir çok noktasında bu gibi çalışmalar yaptıklarının altını çizdi.

dulkadiroglu’ndan-sehrin-estetigine-bir-eser-daha2.jpg
Saat kulesi ile ilgili konuşan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Saat kuleleri şehirlerle bütünleşmiş ve sembol olmuş eserlerdir. Bundan yola çıkarak ilçemizin şehir estetiğine katkı sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Bu tarz çalışmaları ilçemiz genelinde yapmaktayız. Tarihi değerleri de içine katarak modern dokunuşlarla bu tarz çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Dr. Mustafa meydanında yani Namık Kemal köprülü kavşakta bulunan parkımızı bu anlamda yeniledik. Gece görünümü ayrı, gündüz görünümü ayrı bir güzel oldu. Bu noktada vatandaşlarımızın da memnun olması bizleri mutlu etti.”

dulkadiroglu’ndan-sehrin-estetigine-bir-eser-daha1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.