Dulkadiroğlu’ndan Baydemirli’ye yol çalışması

Yaz aylarının gelmesiyle Bertiz bölgesi çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi, Baydemirli mahallesine 40 bin metrekare kilit parke ve 10 kilometre stabilize yol çalışması yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2018 11:15
Dulkadiroğlu’ndan Baydemirli’ye yol çalışması

Zorlu Bertiz coğrafyasında yaşamı kolaylaştırma adına önemli çalışmalara imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle bu bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Baydamerli mahallesinde kilit parke ve stabilize yol çalışması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, toplamda 40 bin metrekare kilit parke çalışması yaparak mahallenin ulaşım sorununu ortadan kaldırdı. Yine Baydemirli mahallesinde yol genişletme ve stabilize yol çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşın ayağını çamurdan kesti.

dulkadiroglu’ndan-baydemirli’ye-yol-calismasi1.jpg
Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, yaz aylarının gelmesiyle Bertiz bölgesindeki çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kış aylarında Bertiz ve çevresinde kışla mücadele çalışmaları dışında çok fazla çalışma yapamıyorduk. Ancak yaz aylarının gelmesiyle bu bölgelerimizde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Ekiplerimiz şuanda bölgede yoğun bir yol çalışması yapmaktadır. Bu kapsamda Baydemirli mahallemize de 40 bin metrekare kilit parke yol çalışması yaptık. Yine 10 kilometre de stabilize yol çalışması yaparak hazır hale getirdik. Bu bölgemiz coğrafi şartlar itibariyle çok zorlu. Ancak biz bu zorlukları aşarak burada yaşayan insanların hayatını kolaylaştırma adına yaptığımız çalışmaları sürdüreceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.