Dulkadiroğlu’nda sınav heyecanı

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Sürekli İşçi Kadrosuna alınması planlanan Dulkadiroğlu Belediye’si çalışanları, başvuruların ardından sözlü sınava tabi tutuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2018 16:43
Dulkadiroğlu’nda sınav heyecanı

Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Sınavı için başvurularını tamlayan Dulkadiroğlu Belediyesi çalışanları, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 127’nci Maddesi ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23. madde kapsamında, sürekli işçi kadrosuna geçiş için sınava tabi tutuldu. Başvuruları kabul edilen hak sahibi işçilerin sınav uygulaması ‘’Sözlü Sınav’’ olarak gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, taşeron kadrodan sürekli işçi kadrosuna geçiş için sınava tabi tutulan personellerine başarılar diledi. Ak Parti hükümetinin çalışanın hakkını koruduğunu aktaran Başkan Okay, taşeron düzenlemesinin de önemine değindi. Dulkadiroğlu Belediyesi’nde çalışan personelin sınav sonrasında sürekli işçi kadrosuna alınacağını dile getiren Başkan Okay, “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada değerli çalışma arkadaşlarımızla birlikte bölgemize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. Ben onlar adına yeni bir süreç olan bu hususta başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.