Çırağın Group Dulkadiroğlu’nu canlandırıyor

Kahramanmaraş’ta ‘herkes ev sahibi olacak’ sloganı ile yola çıkan Çırağın Group şehrin doğu tarafında da bir proje ile vatandaşa hizmet sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2018 17:27
Çırağın Group Dulkadiroğlu’nu canlandırıyor

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin külliye alanına yakın bir konumda teslimata hazırladığı Seyfullah Çırak apartmanı ile Kahramanmaraş’ın Doğu bölgesinde de faaliyet göstermeye devam ediyor. Seyfullah Çırak apartmanında daire fiyatları da 99 bin Türk Lirasından satışa çıkıyor.

ciragin-group-dulkadiroglu’nu-canlandiriyor21.jpg

ZİRAAT BANKASI’NDAN ÖDÜL

Çırağın Group’a Ziraat Bankası’ndan bir de ödül geldi. Çırağın İnşaat sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ile Ziraat Bankası’ndan aldıkları ödülü duyurdu.

İşte o paylaşımdaki açıklama; “Çırağın Group’tan satış rekorlarına ziraat bankasından bir ödül daha. Beraber yaptığımız işbirliği ile bölgenin en fazla konut üretip teslim eden inşaat firması olduk. Ziraat Bankası bölge yöneticisi Semiye Köşker Şube Müdürü Muharrem Tuna Gümüşer ve Müşteri Temsilcimiz Hacı Topçu beye bu ödülden dolayı teşekkür ediyorum ve ziraat bankası ile ‘herkesin yuvası oluncaya kadar’ konut satışı yapmaya devam edeceğiz inşallah”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.