Çınkır: “Yeni yerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz”

Kahramanmaraş Anadolu Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Çınkır, Anadolu Emlağın yeni yerinde hizmet vermeye devam ettiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2018 10:02
Çınkır: “Yeni yerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz”

HABER: HANZALA YILDIZ

Vizyon ve misyonunun müşteri memnuniyeti ve kalite olduğunun altını çizen Çınkır, ‘Yeni yerimize bütün halkımızı bir çay içmeye davet ediyoruz’ dedi.

Çınkır, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Anadolu Emlak olarak daha önce Tekerek Yolu üzerinde faaliyet gösteriyorduk. Müşterilerimize daha kaliteli ve prestijli bir mekanda hizmet vermek adına yeni yerimize taşındık. Tabi yeni yerimize taşındığımızda vizyonumuzda ve misyonumuzda artış oldu. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet etmek adına personel kadromuzda yenilenme ve profesyonelleşme oldu. Kaliteyi ve güveni ön plana taşıyarak halkımıza en kaliteli hizmeti taşımak adına emek veriyoruz. Anadolu Emlak olarak sadece Emlak işlerini değil, Firmaların İş Takiplerini de yapıyoruz.

Emlak Sektöründe problemlerimiz hala çözüme kavuşmuş değil. Sektörü temsil eden Derneğimizin faaliyetleri neredeyse yok gibi. Burada haklarımız korunması gerekiyor. Emlak sektörünün temsilcilerine tavsiyelerimiz emin adımlarla yavaş yavaş adım atmaları. Fazla riski kaldıracak bir piyasa ekonomimiz yok. Anadolu Emlak olarak ofisimizde değişime gidiyoruz. Nasıl bir avukat görüşüne danışıldığı zaman bir ücrete tabi olacak ise Anadolu Emlak olarak bizde bilgimizi artık parasal konuda değerlendireceğiz. Çünkü biz işimizi profesyonel yapıyoruz.

İnşaat sektörünün maliyetleri ciddi oranda arttı. İnsanların tabiri yerinde olacak olursa yastık altında paraların piyasa sürülmesi gerekiyor. Tapu takipleriyle ilgili olarak şirket ortağı şartı var, vekalet verilip işlem yaptırılmıyor bunlar çok büyük sorun. Biz kişiyi şirketimize ortak yaptığımız anda yarın birgün o kişi işi bırakıp gittiği zaman biz mali olarak büyük sıkıntı yaşıyoruz. Sorunlarımıza çözüm bulunmasını istiyoruz sektörün en önemli temsilcileri olan Emlakçıların hakkının korunması çok önemlidir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.