CHP'li isim FETÖ operasyonunda gözaltına alındı

Konya merkezli 33 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, 23 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, eski Konya CHP Gençlik Kolları Başkanının da arananlar arasında olduğu öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2018 10:14
CHP'li isim FETÖ operasyonunda gözaltına alındı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında,  FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen 80 kişi hakkında yakalama kararı  çıkarıldı.   İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM)  Şubesi ekiplerince, 33 ilde düzenenlenen eş zamanlı operasyonda 23 kişi gözaltına  alındı.  Zanlılar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden  geçirildikten sonra emniyete götürüldü.  Adreslerinde bulunamayan 57 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar  devam ediyor.

  Operasyon kapsamında, eski Konya CHP Gençlik Kolları Başkanının da  arananlar arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların örgüt yapılanması içerisinde, il ve ilçe imamlığı, eyalet  imamlığı, büyük ve küçük bölge imamlıkları, örgüt muhasebeciliği, bölge talebe  mesullüğü ve şehir dışı talebe mesullüğü yaptıkları belirtildi.

haber7

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.