Büyükşehir Çağlayançerit çocukları sevindirdi

Büyükşehir Çağlayançerit çocukları sevindirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2017 16:48
Büyükşehir Çağlayançerit çocukları sevindirdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” Tiyatro gösterisi çocukların yüzünü güldürdü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bütün ilçelerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara yönelik Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro Gösterisi Çağlayançerit’te büyük ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen çeşitli etkinlikler bu kez Çağlayançerit’te devam etti. Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıl dönümü nedeniyle Çağlayançerit’te çocuklar için bir etkinlik düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce 27 Nisan Perşembe günü, Çağlayancerit Belediye Sosyal Tesisleri gerçekleştirilen, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro Gösterisi öğrenciler ve ailelerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Düzbağlı Çocuklar 23 Nisan’ı Kutladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” Tiyatro gösterisi Düzbağ’lı çocuklarında yüzünü güldürdü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Düzbağ’da da devam etti. Çağlayançerit kutlamalarının ardından Düzbağ Ortaokuluna geçen tiyatro grubu çocukları sevindirdi. Saat 14.00’da Düzbağ Ortaokulunda gerçekleşen Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatro gösterisi çocukların ve ailelerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.