Bu seçim ülkenin kaderini değiştirecek

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Erken Seçim kararına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 12:57
Bu seçim ülkenin kaderini değiştirecek

HABER: EMRE BOZ

Açıklamada erken seçime hazır olduklarını belirtilirken erken seçim kararının  gerekçeleri ve cumhurbaşkanlığı sisteminin faydalarından bahsedildi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 24 Haziran'da yapılacağının duyurulmasının ardından AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Teşkilat Başkanı Ali Çam imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları olarak, tüm birimlerimizle yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Bu AK Partimizin dolayısıyla da teşkilatlarımızın prensibidir. Teşkilatları diri tutan en önemli etkendir.

16 Nisan’da Aziz milletimizin takdiri ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş yaptık. Ve başkanlık seçimleri için 17 Nisan sabahından itibaren rehavete kapılmadan çalışmalarımızı başlatmıştık.

Gerek bölgemizin içinde bulunduğu son durumlar gerek dış mihrapların ve içimizdeki hainlerin bu Millet bu Devlet üzerine hazırladıkları oyunlar ülkemizin ilk başkanının seçileceği günün öne çekilmesini kaçınılmaz hale getirmiştir. Yapılan istişareler sonucu erken seçim çağrısı doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan açıklama neticesiyle devletimiz erken seçim konusunda mutabık kalmıştır. TBMM hızlı bir şekilde çalışmalarını tamamlayıp erken seçim kararını ivedilikle Meclis’ten geçirmiştir.”

“BİZ GENÇLER OLARAK 24 HAZİRAN İÇİN HAZIRIZ”

Açıklamada yeni sistemin faydalarına da değinen Ali Çam, önümüzde ki erken seçimlerin diğer tüm seçimlerden daha önemli olduğunu vurguladı. Çam, “Bu seçim ülkenin kaderini değiştirecek” dedi.

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmenin sayısız faydaları olacaktır. Hem dış meseleler, hem içeride çözüm bekleyen meselelere daha köklü adımlar atılabilmesi bakımından, bir takım riskleri tehditleri bertaraf etme bakımından faydalı olacaktır.

Bu seçimin diğer seçimlerden büyük bir farkı var. Ülkemizde her seçim çok önemli ama bu diğerlerinden farklı. Ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim ve halk kendisini doğrudan yönetecek yöneticileri seçecek.

Biz Gençler olarak 24 Haziran için hazırız ve diriyiz. Hiç bir zaman ayrılmadığımız meydanlarda daha güçlü olacağız. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz doğrultusunda büyük bir aşk ve heyecanla 24 Haziran’a giden yolda gayretli ve özverili çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 16 Nisan’ı taçlandıracağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.