Biz liderimize güvendik

Biz liderimize güvendik

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
Biz liderimize güvendik

Kahramanmaraş Yeni şafak, Akit ve Milat gazetelerinin il temsilciliğinin yanı sıra Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Maraştan’ın 15 Temmuz özel çalışması okuyuculara ulaştı. Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röportajlar gerçekleştirerek Maraştan, 15 Temmuzu unutmadı unutturmadı.

15 Temmuz Darbe Girişiminin hem ekonomi hem de manevi anlamda zararları olduğuna değinen AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi Zafer Yaşar gazetemize açıklamalarda bulundu.  Zafer Yaşar; “Biz liderimize güvendik.  O da gereken her şeyi yaptı. Pasif ve kendine güvenmeyen bir lider olsaydı halkı da kötüye sürükleyecekti” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz bize neler kazandırdı, neler kaybettirdi?

15 Temmuz bize hem ekonomi anlamında hem de manevi anlamda zararlar verdi. Devleti destekleyen diğer cemaatlere zararlar verdi. Bizim hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde de hayır vardır. 15 Temmuzun da içerisinde hayır olduğunu düşünüyorum. Daha önce veya sonra gerçekleşmiş olsaydı daha büyük sıkıntılar olurdu. Allah bu millete yardım etti ve bu millet karşılığını verdi. Bunlar hukuk sistemimizin verdiği cezaların yanında bir de Allah katında cezalarını çekecekler.

15 Temmuz’da darbenin püskürtülmesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın katkısını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bunu başka bir lider yapsaydı halk yine sokağa çıkar mıydı?

Liderlik çok farklı bir şey. Bir ülkeyi bir kişi batırabilir de, kurtarabilir de. Lidere itaat edip güvenmek çok önemli. Biz liderimize güvendik.  O da gereken her şeyi yaptı. Pasif ve kendine güvenmeyen bir lider olsaydı halkı da kötüye sürükleyecekti.  Bütün halkın ateşe atılmasına izin verilmedi.

15 Temmuzdaki milli ruh gelecek nesillere aktarılmalı mı?

Biz halkın içerisindeyiz. Halka baktığımızda ticarette ahlaki kuralların çöktüğünü, gençlerin sosyal medya genci olduğunu düşünüyorduk ama hepimiz yanıldık. Çok yiğit gençlerimiz olduğunu gördük. Biz ne kadar neslin zayıflamış olduğunu düşünmüş olsak ta, neslimizin kanında vatan sevgisinin sıcak bir şekilde bulunduğunu gördük. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.