Bir ayda aracının 8 lastiği kesildi

Kahramanmaraş’ta evinin önünde park halinde bulunan aracının birçok kez lastikleri kesilen Ökkeş Çivi, çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2018 13:00
Bir ayda aracının 8 lastiği kesildi

Kahramanmaraş’ta bir ay içinde evinin önünde park halinde olan aracının toplamda 8 lastiği kesilen esnaf Ökkeş Çivi, çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu. Güvenlik kamerasına rağmen aracının lastikleri yine kesilen Ökkeş Çivi, görüntüleri izlediğinde şaşkına döndü. 
Dulkadiroğlu ilçesi Sütçü İmam Mahallesi 18. Sokak'ta ikamet eden evli ve 3 çocuk babası Ökkeş Çivi'nin (34), evinin önünde bulunan aracının lastikleri kesildi. Çocuklar veya mahallenin gençleri tarafından lastiklerinin kesildiğini düşünen Ökkeş Çivi, bir hafta sonra lastiklerin yeniden kesilmesiyle evinin çevresine güvenlik kamerası ve alarm sistemi taktırdı. 
Güvenlik kamerasına rağmen aracı çizilen ve lastikleri kesilen Ökkeş Çivi, kamera görüntülerini incelediğinde bir kere daha şok oldu. 
Kamera kayıtlarında yaşlı bir adamın aracını çizdiğini ve lastiklerini kestiğini gören Ökkeş Çivi, emniyete müracaatta bulundu. 
Yaşadıklarını İHA muhabirine anlatan Ökkeş Çivi, “Bizim kimseyle düşmanlığımız, alacak verecek meselemiz, aile içi herhangi bir meselemiz yok. Bu yaşlı amca, lastikleri kesiyor. Bir hafta sonra yeniden lastikleri kesti. Bu durum karşısında birde güvenlik kamerası ve alarm cihazı taktırdık. Bu amca kameraya yakalandı 8. lastiğimizi keserken. Bir an evvel yakalanmasını istiyoruz. Görüntüleri izlediğimizde şaşırdık. Biz daha genç, psikopat tarzı birilerini beklerken bu yaşta birinin çıkması çok ilginç. Biz emniyet güçlerine gerekli müracaatımızı yaptık. Onlar bu konunun takibindeler. En kısa zamanda bulunur” dedi. 

İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.