Bilek Güreşi Türkiye şampiyonu! Kahramanmaraş'ın gururu

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun 31 Mart-04 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya –Kemer’de düzenlediği Türkiye Bilek Güreşi Yarışması...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2018 09:55
Bilek Güreşi Türkiye şampiyonu! Kahramanmaraş'ın gururu

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunun 31 Mart-04 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya –Kemer’de düzenlediği Türkiye Bilek Güreşi Yarışması – Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde sağ kol 75 kg. da Türkiye 1.si olan Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün sporcusu Muhammed Emin Tıraş, Külüp Başkanı Ahmet Özkul ve Bilek Güreşi Antrenörü Hacı Mehmet Nazlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Ahmet Özkul; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Sağlıklı Nesiller İçin, Harekete Geçin” projesi kapsamında oluşturdukları bilek güreşi takımından 4 sporcu ile katıldıkları Türkiye Şampiyonası ve Kulüp çalışmaları hakkında İl Müdürü Kabakcı’ya bilgi verdi.

bilek-guresi-turkiye-sampiyonu!-kahramanmarasin-gururu1.jpg

Sporcu Muhammed Emin Tıraş, Türkiye şampiyonu olarak ilimizi en şekilde temsil etmenin gururunu yaşadığını, milli takıma seçilmesi durumunda ise ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Kabakcı, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olarak dönen Muhammed Emin Tıraş’ı tebrik ederek, artık Türkiye şampiyonu olarak sorumluluğunun daha da arttığını, ata sporumuz bilek güreşinin yaygınlaşması adına, her yönüyle spor camiasına, sporcu arkadaşlarına örnek olması gerektiğini belirterek, başarılarının devamını diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün ilimizde gençlik çalışmaları adına izcilik, bilek güreşi ve okçuluk çalışmalarıyla örnek verebileceğimiz bir kulüp olduğunu belirterek, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında kulüp olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı Kulüp Başkanı Ahmet Özkul ve Bilek Güreşi antrenörü Hacı Mehmet Nazlı’ya teşekkür ederek, gençliğimiz adına yapılan güzel çalışmalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.