Benzin fiyatlarına zam geldi! 2017 Benzin fiyatları ne kadar oldu?

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzin fiyatlarına ilişkin son dakika açıklamasını gerçekleştirdi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS)'nın yaptığı açıklamaya göre benzin fiyatlarına 50 gün sonra ilk defa zam yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2017 11:59
Benzin fiyatlarına zam geldi! 2017 Benzin fiyatları ne kadar oldu?

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), benzinfiyatlarında araç sahiplerini yakından ilgilendirecek önemli açıklamalara yer verdi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS)'nın gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda benzin fiyatlarına 50 gün sonra ilk zam geldi.

Buna göre belirlenen zam doğrultusunda, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere fiyatlar 9 kuruş zamlanacak.

GELEN ZAMLA BİRLİKTE YENİ BENZİN FİYATLARI NASIL OLACAK?

Zam sonrasında Ankara'da litresi ortalama 5,32 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,41 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,27 liradan 5,36 liraya, İzmir'de 5,29 liradan 5,38 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

EN SON ZAM 6 EYLÜL TARİHİNDE YAPILDI...

Benzin fiyatlarına son zam 6 Eylül tarihinde yapılmış ve kurşunsuz benzinin litresi İstanbul'da 5.18 liradan 5.27 liraya yükseltilmişti. Motorine ise aynı dönemde üç kere zam yapılmış ve motorinin litre fiyatı 4.50 TL'den 4.76 TL'ye çıkmıştı.

KAYNAK:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.