Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş Valiliği önünde konuşma yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş Valiliği önünde konuşma yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2016 14:02
Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş Valiliği önünde konuşma yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş Valiliği önünde konuşma yaptı.

Kayseri'deki terör saldırısı hakkında şehre giden bakanlardan da bilgi alan Başbakan Yıldırım, valilik ziyaretinin ardından terör saldırısına ilişkin basın mensuplarına açıklamala yaptı. Başbakan Yıldırım, "Bu sabah saatlerinde Kayseri İncidere Komando Tugayı'ndan hafta sonu izni için çıkan askerlerimizi şehre götüren halk otobüsüne yolda bir canlı bomba saldırısı maalesef gerçekleşti. Şehit olan askerlerimiz var. Yaralılarımızın tedavisi devam ediyor. Bakanlarımız olay yerindedir. Gerekli çalışmaları oradaki emniyet güçleri ile devam ettiriyorlar. " dedi.

“Bu alçak terör eylemi sonucu şehit olan ve yaralan askerlerimiz var. Yaralılarımız tedavisi devam ediyor, şu anda bakanlarımız İçişleri, Çevre Şehircilik ve Sağlık Bakanımız olay yerindedir.”

Başbakan Binalı Yıldırım’a Programlarınızı iptal edecek misiniz sorusuna Binali Yıldırım şöyle cevaplandırdı:“Arkadaşlar programı neden iptal edelim. Teröre ve teröristleri hiç sevindirmeye niyetimiz yok . Milletimizin canını sıkmak ama öyle anlaşılıyor ki daha 15 Temmuz’dan ders almamışlar hangi kılıkta hangi suretle gelirse gelsin terör alçaklıktır. İnsanlık dışıdır masum insanları öldürmek insanlığı öldürmek gibidir. Ama terör örgütü şunu bilmelidir ki Çanakkale ruhu istiklal ruhu bu millette tam anlamıyla vardır. Bu olaylar milletimizin ve bizim terörle mücadele azmimi azaltmaz daha da artırır. Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam Torunlarının memleketinden gereken mesajı hep birlikte vereceğiz.”

Buradan daha sonra Ankara’ya geçeceğini söyleyen Yıldırım orada olayları değerlendireceklerini ifade etti.  

whatsapp-image-2016-12-17-at-13.22.40.jpegwhatsapp-image-2016-12-17-at-13.23.55.jpegwhatsapp-image-2016-12-17-at-13.24.40.jpegwhatsapp-image-2016-12-17-at-13.23.09.jpeg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.