Bahçeli'den erken seçim çıkışı! Beklemesi mümkün değil

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, "Türkiye'nin 3 Kasım 2019'u beklemesi bu şartlarda mümkün değil." dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2018 11:29
Bahçeli'den erken seçim çıkışı! Beklemesi mümkün değil

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları:

Türkiye silah ve bomba ile teslim alınamaz. Zalimler mazlumlara üstünlük kuramaz. Terörle mücadeleyi gevşemeden sürdürmek milli bekanın sırtımıza yüklediği ağır bir yüktür. Devletin birliğine kurşun sıkanlar buna pişman edilmelidir. Hainler ve arkalarındaki şer güçler emellerine ulaşamayacaktır.

"BAYRAĞI İNDİRMEYE TEŞEBBÜS EDEN PALDIR KÜLDÜR GÖMÜLECEK"

Terör yasa dışıdır, insanlık dışıdır. Türkiye bedeli ne olursa olsun teröristleri yok edecek güce sahiptir. Ok yaydan çıkalı çok oldu. Taviz yok, geri adım yok, mücadeleden dönüş yoktur. Bayrağı indirmeye teşebbüs eden paldır küldür gömülecektir. Müzakere yolları kapalıdır. Milletçe kazanacağız, yarının güçlü Türkiye'sini inşa edeceğiz.

"DUMA'DAKİ SALDIRI KÜRESEL GÜÇLERE ALET EDİLDİ"

 7 Nisan 2018 tarihinde Suriye'nin Duma bölgesindeki kimyasal saldırı küresel sistemi germiştir. İnsanlık vicdanı haklı olarak tepki göstermiştir. ABD ve İngiltere başta olmak üzere bir çok ülke bu saldırının Esed tarafından yapıldığını söylerken, Rusyatam tersini yaparak çalıyı dolanmayı tercih etmiştir. Suriye'de masumlar hayatını kaybederken Duma'daki saldırı küresel güçlere alet edilmiştir.

SonDakika.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.