Andırınlı muhtarlardan teşekkür

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2018 16:13
Andırınlı muhtarlardan teşekkür

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın ilçesinde muhtarlara yönelik yapılan bilgilendirme toplantısında vektörle mücadele konusunda sivrisineklerin; göletler, bataklıklar, su havzaları, doğal çukurlarda biriken yağmur suları, sulama kanalları, su kuyuları, inşaat temeli çukurlarında biriken sular, su varilleri, eski otomobil lastikleri, fosseptik çukurlar, kanallar ve benzeri durgun su birikintisi oluşabilecek her yerde yaşayıp çoğalabileceğine karşılık ilaçlama çalışmaları bu doğrultuda yapılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın ilçesinde muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarının sonunda bilgilendirici broşür ve araç kokuları da dağıtıldı.

Öte yandan muhtarlardan gelen soruların da cevaplandırıldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin bilgilendirme toplantılarının diğer ilçelerde de devam edeceği belirtildi.

Bilgilendirme toplantısına katılan muhtarlar kendilerine dağıtılan broşürleri ilgi ile inceleyerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.