Altın çocuklar Kabakçı'nın misafiri oldu!

Kahramanmaraş’ın bayrağını Antalya’da gururla dalgalandırarak birçok Madalyayı şehrimize getiren sporcuları Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı makamında ağırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2018 11:01
Altın çocuklar Kabakçı'nın misafiri oldu!

HABER: HANZALA YILDIZ

Kahramanmaraş’ın bayrağını Antalya’da gururla dalgalandırarak birçok Madalyayı şehrimize getiren sporcuları Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı makamında ağırladı. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TÖSFED)’in Antalya’da düzenlediği Turnuvaya katılarak şehrimize, Zeynep Sude Bilginer 100 mt. Altın Madalya, 200 mt. Haydar Türk Altın Madalya kazandı.
Sporculardan Ahmet Said Pekmez 100 metre sırtta Bronz Madalya kazanırken, Ömer Şahan ise 200 metre serbestte Bronz madalya kazandı.

altin-cocuklar-kabakcinin-misafiri-oldu!1.jpg
Kahramanmaraş’a ödüllerle gelen ekibi makamında ağırlayan Ali İhsan Kabakçı, Sporun ve sporcuların çok önemli olduğunu ve şehir dışında kazanılan madalyaların anlam ve öneminin büyük olduğunu ifade etti.
Sporculardan Ahmet Said Pekmez’in Babası Uğur Pekmez, Spora ve sporcuya yapılan yatırımın Türkiye’ye yatırım olduğunu ve Sporcuların başarılarının kendilerine motive ettiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.