AK Parti’de Erdoğan’la ‘kurucu ruh’ heyecanı

AK Parti’de Erdoğan’la ‘kurucu ruh’ heyecanı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2017 08:30
AK Parti’de Erdoğan’la ‘kurucu ruh’ heyecanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongreyle AK Parti’nin başına geçmesi, “Kurucu ruh yeniden canlanacak” değerlendirmelerine neden oldu. AK Parti Milletvekili Erol Kaya “Erdoğan’ın partinin başına geçmesi siyasi hareketimize çok büyük ivme katacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongreyle AK Parti’nin başına geçmesi, “Kurucu ruh yeniden canlanacak” değerlendirmelerine neden oldu. Dava arkadaşları, Erdoğan’ın partinin başına yeniden geçmesinin kurucu ruhu canlandırarak partiye büyük bir ivme kazandıracağı görüşünde birleşiyorlar. 

BÜYÜK BİR İVME KATACAK

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ruhuyla, varlığıyla partinin kuruluşundan bugüne kadar zaten AK Parti’de olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımızın partiyle olan bağının resmiyet kazanması siyasi hareketimize çok büyük bir ivme katacak ve hem de toplumda mevcut olan muhabbeti daha da güçlendirecektir. YSK’nın resmi referandum sonuçlarını açıklamasının ardından Sayın Cumhurbaşkanımız partimize resmi olarak da katılacaktır” dedi. 

HİZMETLER HIZLANACAK

AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, “Partimizin kurucu lideri ve dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geçecek olması bizlerde ve teşkilatlarımızın bütün mensuplarında büyük bir heyecana neden oldu. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte; 15 yılda yaptığımız hizmetleri liderimizin öncülüğünde 2-3 yılda hayata geçirebileceğiz” değerlendirmesinde bulundu. . 

İÇİMİZDEKİ BURUKLUĞU ÇÖZECEK

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, “AK Parti ruhu kurulduğu günden bu yana hiç değişmedi. Elbette Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın tekrar resmi olarak da aramıza geliyor olması içimizdeki burukluğu çözecek ve yeni bir sinerji ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ 

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, “Cumhurbaşkanımız, 2014’de yaptığımız olağanüstü kongrede; ‘Her gidişin yeni bir başlangıç, her ayrılığın da bir vuslat’ olduğunu ifade etmişti. Cumhurbaşkanımızı dört gözle partimizin başına gelmesini bekliyoruz” dedi.

YENİ BİR BAŞLANGICA VESİLE OLACAK

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Trabzon Ayşe Sula Köseoğlu ise, “Sayın Cumhurbaşkanımızın partinin başına geçmesi AK Parti’nin yeniden ikinci şahlanışının miladı olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın partinin başına geçmesi; yeni bir heyecanla, yeni bir ruhla, yeni bir başlangıca vesile olacaktır” şeklinde konuştu.  

ERDOĞAN  PİLOTLARI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “26 Nisan Dünya Pilotlar Günü” dolayısıyla Türk yıldızları, asker, polis, sivil pilotlar ile Cumhurbaşkanlığında görevli pilotları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabulde pilotlara, “Hoş geldiniz arkadaşlar” diyen Erdoğan’a, pilotlar da “Sağ ol” karşılığını verdi. Erdoğan, kabulde bir süre pilotlarla sohbet de etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Binbaşı Esra Özatay tarafından Türk Yıldızları maket uçağı takdimi gerçekleştirildi. Özatay, Erdoğan’a ayrıca pilot saati hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra pilotlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.