AK Parti İl Başkanlığında bayrak değişimi yapıldı

Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanlığında devir teslim yapıldı. Önceki dönem İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir yerini 6. Olağan Kongrede başkan seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici’ye teslim etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2018 17:21
AK Parti İl Başkanlığında bayrak değişimi yapıldı

Başkan Debgici, Ahmet Özdemir’in görevi boyunca büyük başarılara imza atarak Parti çıtasını hep üst seviyede tuttuğunun altını çizdi. Bayrağı her zaman daha üste çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden Debgici, Yeni yönetim ile büyük hedeflerimiz var dedi.

Yeni yönetimin iyi işler yapacağını belirten Önceki dönem il başkanı Av. Ahmet Özdemir, Görevi boyunca her zaman Ak Parti’ye layık olmaya çalıştıklarını ifade etti.

ak-parti-il-baskanliginda-bayrak-degisimi-yapildi1.jpg

24 Şubat 2018'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenen, AK Parti Kahramanmaraş 6.Olağan İl Kongresine tek aday olarak giren ve Başkan seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici, görevi Ahmet Özdemir'den devraldı. AK Parti Kahramanmaraş İl Binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Yeni Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici, ''Bildiğiniz üzere dünya lideri, davamızın önderi, Cumurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı şehrimizde çok güzel bir şekilde ağırladık. 6.İl Kongreimizi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bu coşkuda emeği geçen herkese teşekkür ederim'' diyerek sözlerine başladı.

ak-parti-il-baskanliginda-bayrak-degisimi-yapildi2.jpg

Cumhurbaşkanımızında söylediği gibi Kahramanmaraş bir başka'' diyen Debgici, ''Kongre öncesinde bir bayrak değişimi oldu. Bugüne kadar görevi layığı ile başarı ile sürdüren, aldığı günden itibaren daha üst düzeyde götüren ve üzerine koyarak çok güzel çalışmalar yapan Ahmet Özdemir kardeşimizden görevi devraldık. Ben kendisi ve ekibine, özellikle 24 aralık 2015'ten beri gayret gösteren çalışan tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Ahmet Özdemir başkanımız bu işi başarılı bir şekilde götürmüş ve idaresini çok güzel bir şekilde yapmıştır'' dedi. AK Partide dava önemli olduğunun altını çizen Başkan Debgici, ''Koltuklar makamlar gelip, geçicidir. Ben her zaman şunu söylemişimdir; Kendi ilçe kongrem yapılacağı zamanda genel merkezimiz bize diyebilir ki, seçimden sonra bile, hatta şu an bile diyebilir ki, ''Sizi şu an istirahate alıyoruz. Emekleriniz için teşekkür ederiz'' Bunun örnekleri Kahramanmaraş siyasetinde görülmüş ve örnekleri mevcuttur. Dolayısı ile ben Ahmet Özdemir başkanımın hem çalışma, hem de siyasi hayatında daha başarılı işlere imza atacağına inanıyorum'' dedi ve Görevi kendisine layık gören başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm milletvekillerine teşekkür ettiğini söyledi. Görevi devreden eski Bakşan Ahmet Özdemir, Alemlerin rabbine hamdolsun. Bu şerefli makamda şerefli bir görevi ifa ettik. İnşallah Ömer başkanımızda ifa edecek. Bizim görevimiz bize verilen talimatı yerine getirmektir. Bundan sonra bize Ömer Başkanımız talimat verecek, onun verdiği talimatlar ile bu davaya nasıl katkı sağlayabilirsek onu sağlamaya çalışacağız. Ben kendisine bugüne kadar ki arkadaşlığından ve ilçe başkanlığından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah burada daha başarılı olur. Ömer başkanımızın burada başarılı olması demek davamızın başarılı olması demektir. İnşallah daha büyük başarıları imza atar'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.