Ahmet Özdemir: Vatan sevgisi liyakat kadar esastır

Ahmet Özdemir: Vatan sevgisi liyakat kadar esastır

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2016 11:50
Ahmet Özdemir: Vatan sevgisi liyakat kadar esastır

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından basınla bir araya gelerek darbe teşebbüsü ve Kahramanmaraş'ta gerçekleşen gözaltılar hakkında konuştu.

Darbe teşebbüsün ardından AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ilk defa basınla bir araya gelerek darbe girişimini gözaltına alınmaları ve FETÖ’cü terör örgütü mensuplarının tutuklanmaları ile önemli açıklamalarda bulundu. Özel bir restoranda yapılan basın toplantısında konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir gözaltına alınmaların devam ettiğini, FETÖ’cü terör örgütüyle herhangi bir bağı olanın gözaltına alınacağını söyledi. 

Başkan Özdemir darbe teşebbüsü hedefine ulaşsaydı, Türkiye çok zor günler geçirecekti diyerek vatandaşlardan ihbar konusunda duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı.​

15 Temmuz'da meydanlara inmeyen kurum müdürleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

15 Temmuz gecesi meydanlara inmeyen kurum müdürleri hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna cevap veren İl Başkanı Özdemir: "AK Parti, 15 Temmuz öncesinde liyakatı esas alan bir anlayışa sahipti. 15 Temmuz sonrasında liyakatin yanında vatan, millet ve bayrak sevgisi arayacak. AK Parti bundan sonra kurum müdürlerini de değerlendirirken liyakatle birlikte vatan ve millet sevgisini de göz önünde bulunduracak" dedi. 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.