Afşin Yardım Evi'nde para geçmiyor!

Afşin İş Kadınları Derneği, Afşin Kaymakamlığı ve Afşin Belediyesinin desteğiyle yardım evi projesini hayata geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2018 15:40
Afşin Yardım Evi'nde para geçmiyor!

Afşinli vatandaşlar artık bedenlerine uymayan ya da evde fazlalık yaptığını düşündükleri eşyaları Afşin İş Kadınları Derneği’nin yardım evine bağışlayabilecek. Maddi durumu iyi olmayan kişiler bu yardım evinden ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Afşin Belediyesi ve İş Kadınları tarafından yardım evi kuruldu.

Bu yardım evinde para geçmiyor. Yardım evinde kıyafetten tutun da, gıda malzemesine kadar her türlü ihtiyaç malzemesine rastlamak mümkün. Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar için kurulan yardım evini ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,” Toplumda bir sürü sosyal kurumlar var. İnsanlar faaliyet gösteriyor, bizimde Afşin'de iş kadınları derneğimiz var. İş kadınlarımız kendiişlerinden artan zamanlarda düşünmüşler Afşin için ne yapabiliriz? diye. İlçemizin belli bir Suriyeli nüfusu var, ekonomik durumu iyi olmayan insanlar var. Böyle bir şeye karar vermişler.

afsin-yardim-evinde-para-gecmiyor!-2.jpg

Hanımlar dediler ki başkanım biz böyle bir şeyi düşünüyoruz yardımcı olur musunuz? Biz de merkezi birlikte açalım, masrafları biz karşılayalım dedik ve güzel bir şey çıktı. Evinde ihtiyacın olmayanı getir ihtiyacın olanı da götür. Tabi götürmeden de getirebilirler, özellikle hayırsever insanlarımız burada hayır yapmak istediklerinde buraya ürünlerini getirebilirler. Aşırı derecede kullanılmış, bozulmuş gıdalar istemiyoruz.” diye konuştu.

Afşin İş Kadınları yönetim kurulu üyesi ve yardım evi sorumlusu Selma Özdemir, kullanılmayan eşyaları yardım evinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak istediklerini belirterek, desteklerinden dolayı Afşin Belediyesine teşekkür etti.

afsin-yardim-evinde-para-gecmiyor!-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.