23 Nisan’da Afşin Belediyesine yeni başkan

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 5. sınıf öğrencisi İremsu Alkılınç'a bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2018 17:24
23 Nisan’da Afşin Belediyesine yeni başkan

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'i makamında ziyaret etti.

23 Nisan 1923'ün Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıldönümü olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Güven, bağımsızlığa adım atılan ilk günün çocuklara, geleceğe hediye edildiğini söyledi. Göreve geldikleri ilk günden bugüne tüm çabalarının gelecek nesiller için güzel ve yaşanabilir Afşin oluşturmak için mesai harcadıklarını dile getiren Güven, şöyle devam etti: 

23-nisan’da-afsin-belediyesine-yeni-baskan.jpg

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu güzel günü çocuklarımıza hediye etti. Bu güzel ülkemizi bizlere bırakmışlar. Bundan sonraki süreçte bizlere düşen en önemli görev bu ülkeyi dünya mazlumlarına umut olacak güçlü, kuvvetli birlik ve beraberlik içerisinde bir olan bir ülke haline getirebilmektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikteyiz. Onlar bizlerin, geleceğinin teminatı. Tüm dünyadaki çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

23-nisan’da-afsin-belediyesine-yeni-baskan2.jpg

Belediye olarak öğrencilerin faydalanması için Rabia Parkı'nda trafik eğitim parkuru hazırladıklarını ifade eden Güven, burada trafik eğitimi derslerini uygulamalı olarak yapabileceklerini söyledi. Başkan Güven, öğrencilerin merakı üzerine makamda bulunan 100 yıllık gramofon ‘da taş plak çalarak müzik dinletti. Güven, ziyarette öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.