23 Nisan Onikişubat’ta coşkuyla kutlandı

Onikişubat Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Piazza Alışveriş Merkezi’nde bir dizi etkinlikle kutladı. Etkinliğe binlerce çocuk katılarak, doyasıya eğlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2018 16:47
23 Nisan Onikişubat’ta coşkuyla kutlandı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te etkinliğe katılarak çocuklara eşlik etti.

İlk olarak çocuklara özel hazırlanan animatör sunucu tarafından çeşitli oyunlar oynanarak başlayan etkinlikte, yarışan bütün çocuklara geleneksel oyuncak topaç hediye edildi.

Daha sonra sergilenen Hacivat ve Karagöz oyunu çocuklar tarafından hayranlıkla izlendi. Ardından Onikişubat Belediyesi’nin hem eğlendiren hem geliştiren oyunlarından biri olan Plus Plus Etkinliği gerçekleştirildi. Ailelerin de dâhil olduğu oyunlarda çocuklar palyaçolarla doyasıya eğlendi. Sahne oyunlarında adeta birbirleriyle yarışan minikler tek ayaküstünde durma, bardak kule yapma, çember atma gibi oyunlarla heyecanlı dakikalar yaşadı. Ayrıca Onikişubat Belediyesi Mehteran Takımı da gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Yetenekleriyle sahne alanında izleyenler tarafından büyük alkış alan minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı can-ı gönülden yaşadı.

23-nisan-onikisubat’ta-coskuyla-kutlandi.jpg

Öte yandan çocuklara Onikişubat Belediyesi tarafından bayrak, frizbi ve Milli Mücadele Kahramanlarını anlatan kitap hediye edildi.

Sadece 23 Nisan ile sınırlı kalmayacak etkinliğin 28 Nisan’da da Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda devam edeceği bildirildi. Saat 10.00’da başlayacak etkinlik alanına Şişme Oyun Parkuru kurulacak. Parkurda büyük boy fantastik kaydırak, büyük boy tırmanma dağı ve büyük boy Dart da yerini alacak. Etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.