2023, 2071 hedeflerine hiçbir güç engel olamaz

2023, 2071 hedeflerine hiçbir güç engel olamaz

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2020 12:50
2023, 2071 hedeflerine hiçbir güç engel olamaz

Arıkan Mensucat Yönetim kurlu Başkanı Mahmut Arıkan 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasına yönelik; “Bu bir yıllık süre içerisinde Türkiye’de tüm özel işletmeler Cumhurbaşkanımızın desteği doğrultusunda hedeflerine devam ediyor” dedi.  15 Temmuz Darbe Girişiminin devletin ve milletin birliğine yapılan darbe olduğunu söyleyen Mahmut Arıkan gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Darbe Girişiminin üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz bize neler kazandırdı, neler kaybettirdi?

15 Temmuz Hain Darbe girişimi bu ülkenin istikrarına, devletimizin ve milletimizin birliğine yapılan bir darbedir. Milletimizin et ve tırnak gibi birleşmesi ve seçilmiş lideri ile bütünleşmesi sayesinde darbe püskürtüldü. Bu bir yıllık süre içerisinde Türkiye’de tüm özel işletmeler Cumhurbaşkanımızın desteği doğrultusunda hedeflerine devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın koyduğu 2023, 2071 hedeflerine ulaşmamıza hiçbir güç engel olamaz. 15 Temmuzda Cumhurbaşkanımız bunu gösterdi. Milletine sahip çıkmasıyla bu hedeflerimize ulaşmamız için bize gereken imkânların hepsini sundu. Ülke üzerindeki oyunlarında emellerine ulaşamadılar. Bir iş adamı olarak ekonomideki durumları görüyoruz. Yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu ülke devletimizin ve milletimizin birliği içerisinde 2023 hedeflerine çok rahat ulaşacaktır. Böyle bir millet olduğu sürece bu devlet geleceğe emin adımlarla yürüyecek. 15 Temmuzda hükümetimizin başarılı politikası ve iş adamlarının elini taşın altına koyması ile ekonomide zorlanma görülmedi. Hükümetimizin burada verdiği desteğin ekonomiye can verdiğini kimse inkâr edemez.

15 Temmuzda ortaya çıkan milli ruh günümüzde halen devam ediyor mu? Bu milli ruh gelecek nesillere aktarılmalı mı?

15 Temmuzdaki milli ruh halen devam ediyor. Yine herkes yıl dönümünde nöbetlere gidecek. Yeni kuşaklarımıza bu değerlerimizi anlatacağız. Onlara da bu vatan sevgisini aşılatmak lazım. Nasıl atalarımız bu vatanı bize emanet etmişlerse bizde çocuklarımıza bu vatanı gönül rahatlığıyla emanet edeceğiz. Dünyada sınırları kanla çizilen bizim devletimizden başka devlet yok. Atalarımızın bize olan bu emanetine sahip çıkmamız lazım. Bu duygu ve düşüncelerimizi de gelecek nesillerimize aktarmamız lazım. Yine meydanlara ineceğiz ve bu ruhu gelecek nesillerimize aktaracağız.

Ne kadar müdahale olursa olsun bu millet bunların hepsinin üstesinden gelecek. 15 Temmuz darbe girişimi ile kurulan tezgahlar sadece Türkiye’ye kurulmadı. Bu oyunlar Suriye’nin, Mısır’ın, Filistin’in üzerinde de oynandı. Biz devletimizle milletimizle tüm dünyaya örnek olduk. İslam coğrafyasının istikrarı biz olacağız.

15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle arıyoruz. Ruhları Şad olsun. Şehit ailelerimize sabırlar diliyoruz. Bende bir şehit torunuyum. Şehitliğin ne kadar büyük bir makam olduğunu çok iyi biliyoruz. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.