2018 yılı planlama toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İlçe Müdürlükleri arasındaki bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla düzenlenen 2017 Değerlendirme ve 2018 yılı planlama toplantısı, İl Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2017 12:20
2018 yılı planlama toplantısı yapıldı

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantı İl Müdürü İhsan Emiralioğlu' açılış konuşmasında 2017 yılında İlçe ve Şube Müdürlüklerini yapmış oldukları çalışmalarından dolayı tebrik ederek, 2018 yılında da çalışmaların artarak devam etmesini, Kahramanmaraş Tarımına 2018 yılında da artı değerler koyulmasını, çiftçilerimizin gelir seviyelerinin yükseltilmesi için çalışmalar yapılmasını temenni ettiğini' söyledi.

Daha sonra tüm Şube Müdürleri 2017 yılında yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Şube Müdürleri 2018 yılı programı çerçevesinde uygulayacakları program ile ilgili bilgilendirme yaptı

Toplantıda İl Müdürlüğümüz, Şube Müdürlükleri ve İlçe Müdürlükleri tarafından çiftçilere yapılan hizmet, eğitim, destekleme ve ödemeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde eksiklik görülen konu ve alanlarda daha dikkatli olunması ve hizmetlerin aksamaması için Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri ile görüş alış verişinde bulunularak, hizmet ve eğitimlerin daha aktif olarak yürütülmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Genel değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.